Industrieel lakken is onze specialiteit!

Lakken voor de industrie

Bij verfgroothandel Car & Body Supplies in Kapellen, Antwerpen, vindt u alles terug om te verven of te lakken. Wij zijn immers gespecialiseerd in industrieel lakken.

 

Ook voor uw hout of auto kan u bij ons terecht.

 

PPG industries heeft voor de industriële sector een volledig assortiment ontwikkeld onder de naam Selemix. PPG voldoet met deze lijn aan de Europese milieuregelgeving van vandaag. Wij bieden voor elke applicatie de juiste coating en geven een oplossing bij al uw problemen. Service en kwaliteit gegarandeerd!

 

Toch even onze DTM in de kijker zetten.

DTM is hét paradepaardje van de industriële lakken! Direct To Metal zoals het woord zelf zegt, heeft geen primer nodig! Het kan zo op bijna alle metalen worden aangebracht. Deze 2K lak kan ook aangebracht worden op tegels, beton en kunststof. Wij maken deze lak voor u in de gewenste kleur én ook in de juiste glansgraad! Wij hebben momenteel 5 verschillende binders (10%-30%-50%-70%-80%) waardoor je van mat (10%) tot glanzend (80%) kan gaan. Onze DTM 80% is de nieuwste binder in het gamma. Deze is ontwikkeld om een nog hogere glansgraad aan te kunnen bieden. Dus werken zonder primer is tijdwinst en kostenbesparend.

 

Wilt u meer weten over onze industrielijn Selemix, klik dan op de volgende link:

http://www.ppg.com/coatings/selemix/nl/AboutUs/Pages/default.aspx

 

Contacteer ons voor meer informatie.

 

Industrieel lakken - PPG

Selemix: kleurkaart

Selemix: kleurkaart