Groothandel verf in Kapellen (Antwerpen)

Groothand in verven te Kapellen, Antwerpen

 Auto

autolakken

Industrie

verf voor industrie 

Decoratie

decoratie verf 

Hout

Houtverf Antwerpen 

Car & Body Supplies NV is dé verfspecialist in auto- en industriële lakken. Ook in decoratie- en houtverven is er voor elk wat wils!

De firma Car & Body Supplies is opgericht in 1997 in Kontich en is verfspecialist. Door doorheen de jaren succes te boeken en naambekendheid te creëren in de provincie Antwerpen, zijn we verhuisd naar een grotere locatie. In het industriegebied van Kapellen hebben we verder gewerkt aan een concept waar vooral service en kwaliteit van de producten voorop staan. Ondertussen mag ook gezegd worden dat we na jarenlange ervaring een enorme kennis hebben opgebouwd.

 

Wij zijn een groothandel verf en gespecialiseerd in auto's lakken, industrieel lakken, houtverf en decoratie-advies. Bij ons vindt u al uw toebehoren terug!

 

Contacteer ons als u meer vragen heeft!

Een woordje uitleg

Wij zijn verdeler van PPG. We beschikken over een uitgebreid gamma voor de carrosserie hersteller. Ook voor industrie bieden wij een totaaloplossing.

Voor de doe-het-zelver en de vakman hebben we alles om je interieur van kop tot teen in de verf te zetten. Eveneens alles om buiten uw hout te beschermen en te kleuren.

Interesse gewekt? In bovenstaande rubrieken kunt u meer informatie vinden over elk type verf!